Бизнесът на Мусала Софт ще отбележи 20% ръст през пандемичната

...
Бизнесът на Мусала Софт ще отбележи 20% ръст през пандемичната
Коментари Харесай

Мусала Софт очаква 20% ръст тази година


Бизнесът на Мусала Софт ще означи 20% растеж през пандемичната 2020 година
(снимка: CC0 Public Domain)

ИТ компанията Мусала Софт чака да завърши финансово 2020 година с над 20% растеж на приходите. През годината компанията е привлякла нови клиенти, а настоящите са се разширили както софтуерно, по този начин и в отборен мащаб.

„ Влизаме готови в „ ”, разясниха от Мусала Софт. В началото на пандемията за един работен ден компанията се трансформира в режим „ работа от у дома ”, а в този момент всекидневно минава през провокации като баланс в образуване на работно и персонално време и пространство в разнообразни конфигурации.
още по тематиката
„ Поддържаме дружно просвета на и самоусъвършенстване, споделяме между тях потребни книги, занимания, свободно време – знаем, че научавайки всеки ден по нещо ново, ще се усещаме добре, свястно ”, споделят от компанията.

При основаването на компанията през 2000 година вижда дребния си офис в София като врата към света. 20 години по-късно Мусала Софт „ прерязва лентата ” на новия си офис – Светът. „ Обявявайки решително светът за нашия нов офис, вършим еволюционна крачка напред, зад която стоят години подготовка ”, обявиха от компанията.

В Мусала Софт се усещат „ жители на света ”, експерти, които имат самочувствието да преодоляват софтуерни проблеми и да довеждат до сполучлив край бизнес провокации на всички континенти. „ Сигурно стъпваме върху развой, организация, съответни за обстановката, в която сме. Каквато и да е тя ”.

„ Продължаваме да развиваме индустриалната и софтуерна експертиза, разработвайки, BigData, интеграция в облака, изкуствен интелект и добавена действителност, самостоятелни коли, умни домове. Заедно „ с ” и „ за ” клиенти по целия свят ”, споделят още от Мусала Софт.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР