Бившият зет на кралицата Летисия - предприемачът Хейме Дел Бурго,

...
Бившият зет на кралицата Летисия - предприемачът Хейме Дел Бурго,
Коментари Харесай

Бивш любовник на кралица Летисия сподели доказателство за аферата им

Бившият шурей на кралицата Летисия - предприемачът Хейме Дел Бурго, който твърди, че е имал спекулация с кралската персона, разгласява доказателство за думите си, написа Daily Mail.

 

В обществената мрежа X (Twitter) предприемачът разгласява селфи на кралицата. Той споделя, че е получил фрагмента, до момента в който Летисия е била бременна. На фотографията кралицата на Испания е по пижама и обгърната с черен шал, които, по думите на Дел Бурго, е бил негов.

 

Селфито беше съпроводено от текст, който гласи: " Броя часовете досега, когато ще се забележим още веднъж ".

 

 Бивш ухажор на кралица Летисия показа доказателство за аферата им (СНИМКА) - 2

 

Говорителят на испанското кралско семейство отхвърли да разяснява изказванията на Дел Бурго, написа jenata.blitz.bg.

 

Ако може да се има вяра на книгата на Хайме Пеньофиел " Летисия и аз ", от която в началото пристигнаха скандалните разкрития, Дел Бурго се среща с бъдещата кралица в края на 90-те години на предишния век, когато тя е телевизионна журналистка.

 

През март 2002 година той взема решение да ѝ предложи брак, купува ѝ годежен пръстен и я кани в първокласен мадридски ресторант. Планът му обаче се проваля - на срещата Летисия афишира, че има сериозна връзка с " посланик ", който е срещнала неотдавна. Малко по-късно излиза наяве за годежа ѝ с огромния наследник на краля на Испания Хуан Карлос - принц Филип.

 

Дел Бурго твърди, че в навечерието на сватбата двамата са се срещнали още веднъж - този път по избор на Летисия.

" Тя ме хвана за ръката и ме попита за какво в никакъв случай не съм ѝ предложил брак. Разбира се, не отговорих нищо, само че се пробвах да я развеселя, доколкото можех. След ресторанта, преди да се разделим, тя се обърна към мен с молба: " Никога не ме оставяй " ", споделя предприемачът.

 

Дел Бурго е очевидец на сватбата на Летисия и Филип и, по думите му, е бил другар с краля и даже е взел участие във възпитанието на дъщерите на кралицата - принцеса Леонор, родена през 2005 година, и инфанта София, родена през 2007 година

 

След раждането на Леонор той още веднъж се срещнал с Летисия в дома ѝ и тя му признала, че го обича.

 

В книгата се твърди още, че връзката им траяла до 2011 година, когато Летисия ненадейно му се обадила и декларирала, че двамата повече не може да се виждат.

 

Година по-късно предприемачът се дами за сестрата на кралицата Телма Ортис Рокасолано. В разгара на сватбата, твърди той, Летисия го целунала по бузата и прошепнала в ухото му: " Пак ще бъдем дружно ".

 

Две години по-късно бракът на Дел Бурго се разпада, за което той продължава да упреква кралицата.

 

В книгата на Пеньофиел връзките сред Летисия и Дел Бурго са разказани доста сдържано. Авторът загатва сантименталната им връзка и отбелязва, че кралицата му е признала любовта си, когато към този момент е била омъжена, само че не споделя непосредствено, че е изневерила на брачна половинка си.

 

В обществената мрежа X (Twitter) предприемачът написа всичко, което създателят на " Летисия и аз " не е посмял да направи. Той декларира, че връзката му с Летисия не е завършила след брака ѝ. По думите му, тя е била негова държанка до 2011 година и той разполага със фотоси и видеоклипове, които удостоверяват това.

 

В туитовете си Дел Бурго споделя, че е обсъждал с Летисия опцията да се разведе с Филип. Той също по този начин твърди, че двамата даже са обмисляли да наемат сурогатна майка, с цел да имат дете.

 

Малко по-късно Дел Бурго изтри всички уличаващи туитове, в това число и фотографията на Летисия по пижама. Причината за това, по думите му, са заканите, които е получил, без да прецизира от кого тъкмо идват и в какво се състоят. В книгата на Пеньофиел обаче твърди, че поради аферата испанските разследващи служби са го шпионирали пет години.

 

Дори откакто изтри изявленията, Дел Бурго продължи да отстоява позицията си. " Не бих трансформирал нито една запетая в изтритите изявления ", написа той в обществената мрежа. " Не тая завист към тези, които заплашиха да ме убият. И не се усещам горделив. Истината си е истина. Признавам единствено един цар на небето и неговото име е Иисус от Назарет. Той би трябвало да ме съди ", безапелационен е предприемачът.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР