Бившият защитник на Олимпик Марсилия Патрис Евра за пореден път

...
Бившият защитник на Олимпик Марсилия Патрис Евра за пореден път
Коментари Харесай

Евра обещава да се завърне с гръм и трясък, докато тегли джип

Бившият бранител на Олимпик Марсилия Патрис Евра за следващ път сподели, че няма желание да се отхвърля от футбола и счита да се завърне с гръм и тропот.

Патрис Евра няма планове да стопира с футбола, валят предложения към него

Както е известно той бе изпъден от клуба и изваден от европейските клубни шампионати до края на сезона, откакто си разреши да изрита почитател на марсилци преди мача от Лига Европа против Витория Гимараеш.

Въпреки индидента, който беляза другояче извънредно оптимистичния Евра, той няма никакво желание да стопира с футбола. Френският бранител разгласява видео на формалния си профил в “Инстаграм”, снимано в Обединените Арабски Емирства, в което е впрегнал всичките си усили и… тегли джип. Също по този начин той даде заричане да стане още по-добър и да продължи да работи върху уменията си.

Футболна Европа изрита "каратеката " Евра за 7 месеца

"Щастлив понеделник. Понякога животът иглежда в действителност тежък, само че би трябвало да продължиш да се усмихваш, и несъмнено, да обичаш тази игра. Кълна се в Бога, че ще се върна по-силен от всеки път. Винаги пази позитивната сила, не бъди ленив. Не знам какво вършиме тъкмо в този момент, само че аз тегля джип, тъй като желая да бъда по-добър, в сравнение с преди. Аз пристигам, момчета!”, сподели усмихнатият Патрис Евра.

I just feel blessed
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР