Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Яп Стам вярва, че новото

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Яп Стам вярва, че новото
Коментари Харесай

Яп Стам: Антони трябва да се стреми към по-високи стандарти

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Яп Стам има вяра, че новото попълнение Антони би трябвало да се стреми към по-високи стандарти на фона на слуховете за присъединението на Коди Гакпо към клуба.

Стам също беше сериозен към Джейдън Санчо, защото уточни, че " алените дяволи " би трябвало да имат мощ в дълбочина, в случай че желаят да се състезават на най-високо равнище. Бившият централен бранител похвали приноса на Антони за голове незабавно откакто се причисли към клуба, само че счита, че крилото може повече.

" Манчестър Юнайтед се нуждае от крило, което може да обезпечи несъмнено качество на футбола, тъй като Джейдън Санчо към момента не го прави. Маркъс Рашфорд се оправя доста добре, Антони влезе и вкара няколко гола, само че мисля, че би трябвало да се ускори, тъй като не се показва съгласно стандарта, който знам, че може.

За да бъдем поредни, Ман Юнайтед се нуждае от нападатели, които се показват в съвсем всеки мач и по тази причина би трябвало да имате варианти, тъй като в случай че някой не се показва на равнище, тогава можете да вкарате някой различен, който може ", сподели Стам пред Football Betting.

Като се има поради техният избор на едва представящи се нападатели, Юнайтед са свързвани с Коди Гакпо от ПСВ Айндховен от летния прозорец, като 23-годишният състезател се показва ужасно на Световното първенство и сега е първи в голмайсторската ранглиста на шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР