Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд отчете като разочароващ

...
Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд отчете като разочароващ
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд: Рафа Варан е като заек под фаровете

Бившият бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд регистрира като разочароващ първия сезон на бранителя Рафаел Варан на " Олд Трафорд ". 28-годишният французин се причисли към " алените дяволи " от Реал Мадрид на 14 август 2021 година

" Варан пристигна от един тим, чиито трофеи споделят, че действа на най-високо равнище, всички играчи непрекъснато играят най-добре. Но той се озова в изцяло друга обстановка, в която клубът има нулева функционалност, няма доверие, няма ръководство и няма проект за развиване. Рафаел пристигна на място, където всичко се развива по извънземен сюжет, и си мисли: " Не съм виждал това от младежкия тим ", съобщи цитираният от Българска телеграфна агенция Рио Фърдинанд пред " Goal ".
 Ето какви са трансферните проекти на Тен Хаг за Ман Юнайтед
Ето какви са трансферните проекти на Тен Хаг за Ман Юнайтед

Има много въпросителни

Фърдинанд означи, че Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са тимове на разнообразни равнища.

" Варан в Манчестър Юнайтед е като заек под фаровете и си мисли: Уау, какво е това? " Рафаел не беше играчът, който чакахме. Варан ще каже: " Трябва да се повиша идната година. Имам потребност от помощ ", сподели още Фърдинанд.

Варан означи 1 гол и даде 1 асистенция в 29 мача за Манчестър Юнайтед във всички шампионати. Договорът на бранителя с клуба е до 30 юни 2025 г.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР