Бившият вратар на Левски Димитър Шейтанов ще продължи кариерата си

...
Бившият вратар на Левски Димитър Шейтанов ще продължи кариерата си
Коментари Харесай

Португалски клуб купи вратар на Левски

Бившият вратар на Левски Димитър Шейтанов ще продължи кариерата си в Португалия, научи Sportal.bg. 20-годишният пазач подписа тригодишен договор с португалския Авеш.

Шейтанов-младши, който е считан за един от най-хубавите млади вратари в България, води подготовка с втория отбор на Авеш от средата на юли и игра във всичките контроли, само че бюрократичен проблем спираше договора. Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев, който е в течение с цялата обстановка през цялото време, е договорил португалците да платят на " сините " 20% от сумата на възможен идващ трансфер на вратаря.

" Много се веселя, че всичко е наред и публично към този момент съм футболист на Авеш. Тук всички ме одобриха доста добре. За този месец и половина съм доста удовлетворен. Надявам се, че напълно скоро ще стартира и да играя, защото желанието ми е голямо. Много съм стимулиран и жаден за футбол. Смятам, че най-трудните моменти са зад тила ми. Благодаря на фамилията ми, че бяха до мен в този интервал ", показа Шейтанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР