Бившият вратар на испанския национален отбор, защитавал цветовете на Валенсия,

...
Бившият вратар на испанския национален отбор, защитавал цветовете на Валенсия,
Коментари Харесай

Бивш вратар смени Йеро на поста спортен директор на Испания

 Фернандо Йеро към този момент не е селекционер на Испания  Доктор Хаус поема националния тим на Испания
Бившият вратар на испанския народен тим, защитавал цветовете на Валенсия, Атлетико Мадрид и Депортиво Ла Коруня – Хосе Франсиско Молина, бе разгласен за новия състезателен шеф на националния тим.

Той заменя на поста Фернандо Йеро, който като се изключи че напусна позицията на народен селекционер, реши и да не се завръща към предходната служба, която заемаше.

Молина, чийто контракт е за 2 години, ще има съществена роля при избора на нов треньор, който обаче не бе обявен на конференцията. Предстои нова среща на президента Луис Рубиалес с останалата част от управлението на федерацията, след което ще стане явен новият ментор, само че се смята, че Луис Енрике е любимец.

" Не мога да кажа нищо по въпроса, до момента в който не се срещна с останалата част от управлението. Молина е подобаващ за позицията и той не се е съветвал с нито един футболист по отношение на избора на нов селекционер ", сподели Рубиалес.

" Това е опция, на която се любувам. Започваме нов стадий, само че аз чакам още триумфи в идващите години. Не считам, че всичко би трябвало да се промени. Работата на федерацията в последните години е доста добра. Естествено има какво да подобряваме и тъкмо към това ще се стремим ", показа Молина.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР