Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс заяви, че неговата Републиканска

...
Бившият вицепрезидент на САЩ Майк Пенс заяви, че неговата Републиканска
Коментари Харесай

Майк Пенс: Мисля, че имаме по-добър избор в бъдеще от Тръмп

Бившият вицепрезидент на Съединени американски щати Майк Пенс съобщи, че неговата Републиканска партия ще " има по-добър избор в бъдеще " от Доналд Тръмп, когато дефинира претендента си за президентските избори през 2024 година

Очаква се през днешния ден Тръмп да разгласи кандидатурата си за този избор в изказване от имението си в Мар-а-Лаго във Флорида. Той продължава да отхвърля да признае провалянето си на изборите преди две години от демократа Джо Байдън.

В изявление за Ей Би Си Нюз Пенс сподели, че той и фамилията му още не са решили дали той да се бори за президентската кандидатура на републиканците. Като различен възможен претендент с изключение на него и Тръмп се обрисува губернаторът на Флорида Рон Десантис, който Тръмп намерено предизвести да не се кандидатира.

Попитан дали счита, че някогашният му началник би трябвало да бъде още веднъж президент, Пенс сподели:

„ Мисля, че това зависи от американския народ. Но мисля, че ще имаме по-добър избор в бъдеще. Хората в тази страна в действителност се схващат сносно, откакто излезеш от политиката. И мисля, че те желаят да видят своите национални водачи да стартират да отразяват същото съчувствие и благотворителност на духа. И мисля, че в идващите дни ще имаме по-добър избор. “

Отношенията сред Тръмп и Пенс са ледени откакто последователи на Тръмп нападнаха Конгреса на 6 януари 2021 година, до момента в който сенаторите и представителите удостоверяваха резултата от президентските избори. В изявлението за Ей Би Си Пенс, който по време на щурма беше на Капитолия, сподели че в същия ден не се е чувал нито с Тръмп, нито с който и да било от Белия дом. Пенс добави, че е отказал предложение на защитата си да напусне постройката да Конгреса, макар че бронираната му лимузина го е чакала пред един от входовете.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР