Бившият вицепремиер на държавата (2017-2019 г.), създател на медийното явление

...
Бившият вицепремиер на държавата (2017-2019 г.), създател на медийното явление
Коментари Харесай

Валери Симеонов сключи брак с жената на живота си

Бившият вицепремиер на страната (2017-2019 г.), основател на медийното събитие ТВ „ СКАТ ”, почетен ръководител на Националния фронт за избавление на България и най-яркият облик на патриотизма у нас – Валери Симеонов, подписа брак с дамата, която стоеше незабележимо до него в най-тежките години до момента в който той воюваше с олигархията и корупцията в страната.

Изисканото сватбено празненство се състоя на морския бряг в „ Бийч Резорт ” в бургаския кв. Сарафово. Присъстваха най-близките съратници на Симеонов и приятелите му, които отпразнуваха значимата за новото семейство дата 1 септември 2022 година във VIP залата на стилния ресторант “La Casa Grande ”.

Булката Венера Тодорова среща Симеонов преди повече от 6 години, когато влиза в актива на НФСБ и е препоръчана за регионален координатор за София и Северозападна България. Тя има личен бизнес в региона на търговията. При персоналното им запознанство през 2017 година двамата бързо осъзнават, че са основани един за различен и че с изключение на общите политически възгледи, ги сближава и любовта. Оттогава насам те са дружно от самото начало. Никой обаче не подозира за връзката им и дълбоките усеща до момента в който Валери Симеонов служи на страната.

След финала на 44-ото Народно заседание, на което Симеонов бе зам.-председател, той и Венера се отдръпнаха от дейния политически живот и се посветиха един на различен, както и на най-близките си – възрастните им родители и децата им.

Изненадата по време на празничната вечеря бе, че младоженците бяха поздравени с живо включване от Лондон. Ирис – брачната половинка на рок легендата Джон Лоутън – Ирис, и синът му Патрик.

„ Изключително съм горделив, че познавам вас двамата – вие сте прелестни хора, които направиха доста за фамилията ми. Радвайте се на този прелестен свят, на същинската обич и знайте, че всичко в този живот е допустимо ”, сподели Патрик в символ на благодарност за издигнатия от Валери Симеонов монумент на татко му в Камен бряг. Неочаквани условия възпрепятсваха полета им до Сарафово.  
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР