Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов ще трябва да

...
Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов ще трябва да
Коментари Харесай

Младен Маринов на разпит в МВР!

Бившият вътрешен министър от ГЕРБ Младен Маринов ще би трябвало да се яви на разпит в Министерство на вътрешните работи, написа " Сега ".

В края на предходната седмица Министерство на вътрешните работи популяризира видео запис, изработен със специфични разследващи средства, по какъв начин някогашният министър на вътрешните работи е бил на среща с хора на Маргините и Митьо Очите дружно със Станислав Недков-Стъки и притежателите на " Делта гард ".

Беше оповестено и че Главна дирекция " Национална полиция " ревизира по какъв начин автомобил на компанията " Изамет " от следствието " Осемте джуджета " е станала благосъстоятелност на дъщерята на Маринов. Разпитът му би трябвало да обясни това. Насрочването на разпита му следва, като ще бъде викана и щерка му.

Димитър Спасов и Марин Русев, които до неотдавна притежаваха дружно охранителната компания " Делта гард " (от 29 октомври сдружението е еднолична благосъстоятелност на Русев) са призовани в ГДБОП за през днешния ден. Освен за абсурда " Осемте джуджета " се чака те да бъдат питани и за изнесеното от правосъдния министър Иван Демерджиев. Той описа по какъв начин е бил заплашван от Спасов с основния прокурор Иван Гешев, подал е сигнал в прокуратурата, само че и до момента не е изяснено дали с името на основния прокурор е злоупотребено.

Миналата седмица на разпит в ГДБОП поради " Осемте джуджета " беше и някогашният началник на столичното разследване Петьо Петров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР