Бившият украински тенисист Александър Долгополов не пропуска нито една възможност

...
Бившият украински тенисист Александър Долгополов не пропуска нито една възможност
Коментари Харесай

Долгополов за Сабаленка: Жалка е, само търси да създава драма и се подиграва на Украйна

Бившият украински тенисист Александър Долгополов не пропуща нито една опция да изрази обществено своите отрицателни усеща към съветските и беларуските тенисисти, като последно обект на неговите стрели стана международната №2 Арина Сабаленка. В хода на Ролан Гарос тя на два пъти се изправи против представителки на Украйна в лицето на Марта Костюк и Елина Свитолина, само че и в двата случая не получи здрависване на мрежата.

Самата Свитолина след мача съобщи по какъв начин беларуската състезателка в действителност е разпалила обстановката, чакайки да се поздрави с украинката. На същото мнение е и Долгополов, съгласно който шампионката от Аустрелиън Оупън търси само да основава драма и се присмива на протичащото се в Украйна. 

" Поведението на Сабаленка в действителност беше допустимо най-отвратителното. Докато Русия взривява язовир благодарение на своя другар минидиктатор, то " несигурната да приказва на конференции, отказваща мнения и единствено търсеща да основава драма " стои на мрежата в очакване на съперничката, подигравайки се на всичко, през което минава Украйна. Жалка е ", съобщи изрично украинецът в профила си в Twitter.

Oh yeah, that surely was as disgusting as it gets.
While russia blows up dam, with the help of her mini dictator friend, the “ unsafe on press conference, no comments drama queen ” stands on purpose at the net, making fun of everything that Ukraine is going thru. Pathetic
— Alex Dolgopolov (@TheDolgo)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР