Бившият украински депутат Евгений Рибчински обеща къща с парцел край

...
Бившият украински депутат Евгений Рибчински обеща къща с парцел край
Коментари Харесай

Обявиха награда за главата на Кадиров - къща с 40 хектара, близо до Киев |

Бившият украински народен представител Евгений Рибчински даде обещание къща с имот край Киев за убийството на чеченския началник Рамзан Кадиров.

Рибчински разгласи премията за главата на Кадиров във Facebook.

" Ако Кадиров в действителност е край Киев, то всеки войник от Въоръжените сили на Украйна и военните би трябвало да си сложи за цел да унищожи този срам за чеченския народ и лакей на ***** (б. ред. - употребяваната дума е нецензурна, има се поради съветския президент Путин). Обещавам за главата на Кадиров къща с 40 хектара земя край Киев! От страна на управлението на страната не мисля, че ще имат нещо срещу ", сподели Рибчински.

По-рано Кадиров разгласява видео в канала си в " Телеграм ", в което съобщи, че се намира в Гостомел, край Киев.

Достоверността на записа не е доказана.

" Онзи ден бяхме на 20 километра от Вас, нацистите от Киев, а в този момент сме още по-близо. Познайте какъв брой близо сме до Вас. Вашата разследваща работа не работи въобще ", сподели чеченският водач.

Той призова украинските управляващи да се предадат.

" Можете да се предадете в този момент, не е нужно да ни известявате. Ние ще Ви намерим сами. Нямате доста време. Както неведнъж Ви предупреждавах, по-добре се откажете и се предайте. В противоположен случай с Вас ще е свършено. Офертата към момента е годна, само че не за дълго ", споделя Кадиров на записа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР