Бившият треньор на Вили Вуцов обяви в интервю пред сайта

...
Бившият треньор на Вили Вуцов обяви в интервю пред сайта
Коментари Харесай

Вили Вуцов: Вече изпитвам страх и неприязън, когато се зададе мач на Левски

Бившият треньор на Вили Вуцов разгласи в изявление пред уеб страницата Ефирбет, че към този момент го е боязън да гледа мачове на " сините " и като цяло изпитва злост, когато се зададат. Причината е слабото съгласно него равнище на вековния клуб сега. Вуцов се изрича извънредно сериозно като цяло за равнището на вътрешния ни шампионат, като само хвали първенеца, само че счита, че има оттегляне и при разградчани от нормалните им стандарти.

" Лудогорец е доста слаб, по отношение на нормалното си равнище, Левски е в пагубно положение. ЦСКА помръдват, само че още веднъж няма неизменност. Влязоха в Европа, само че в три мача не могат да вкарат гол. В България нямаха победа 6-7 мача, взеха една измъчена в последния кръг с 1:0. Някои тимове от по-долната част на класирането играят по-добре от предстоящото и това подкрепя за изравняването на силите. Дори един тим на Локомотив Пловдив е по-слаб от предишния сезон.

Смятам, че в Левски има доста други проблеми за решение преди този момент, от учредителен и финансов темперамент. Дотогава нищо няма да се усъвършенства. Откровен съм като кажа, че от януари месец не одобрявам нито едно нещо за Левски.

Ръководството се мъчи, само че не може да направи нито един правилен ход. Взеха се 10-на играчи, които не убеждават, че имат равнище за Левски. Марката Левски изисква всичко да е най-хубаво, а аз не виждам нищо сходно на нито едно равнище в клуба. Страх ме е да виждам мачове на Левски, искрено изпитвам злост като пристигна време за дуел на Левски.

Чувам едни и същи оправдания, само че няма никакво развиване. Нека да се сърдят, само че аз споделям каквото виждам ", споделя Вили Вуцов. Той разкрива, че не е бил канен за треньор на Левски, въпреки да се вижда постоянно с втория по мощ акционер Тити Папазов, с който са фамилни другари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР