Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който в момента

...
Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който в момента
Коментари Харесай

Когато ЦСКА вкара, изглежда невъзможно да им върнеш гола

Бившият треньор на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, който сега води гръцкия ОФИ (Крит), разкри своите упования за дербито сред ЦСКА и Лудогорец в неделя.

" Във футбола всичко е допустимо. Лудогорец завоюва 11 следващи трофеи, само че нищо не продължава постоянно, все в миналото ще изгубят купата. Имам благосклонности към тях и нека не е тази година. Следя всичко протичащо се в тима и гледах мачовете с Левски и Андерлехт.
 В Босна похвалиха Кмета
В Босна похвалиха Кмета

Те означават, че 47-годишният експерт е записал седма поредна победа

Ивайло Петев познава чудесно ситуацията в Разград. Анте Шимунджа също вършеше добре своята работа. В България обаче има липса на самообладание към треньорите. Според мен казусът не беше в Шимнуджа - въпреки всичко този отбор победи Рома на Моуриньо. Имаше промяна на играчи. Доста съществени футболисти си потеглиха. Харесва ми, че пристигнаха доста българи. Те би трябвало да са в основата. На Лудогорец обаче липсва неизменност. ЦСКА ги приветствам. Когато вкарат първи, за задружни, борят се като един и наподобява невероятно да им върнеш гола.

Плюсът на Лудогорец е в по-опитните футболисти. Те знаят по какъв начин да печелят трофеи. Треньорът също е на мястото си. В ЦСКА към този момент се усеща напрежението ", добави Дамбраускас пред сътрудниците от " Диема Спорт ".
 Саша Илич залага на най-благоприятен
Саша Илич залага на най-благоприятен " червен " състав за конфликта с Лудогорец

Единственият проблем за ЦСКА е обвързван с Жеферсон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР