Бившият тренор на Лудогорец и националния отбор Георги Дерменджиев сподели

...
Бившият тренор на Лудогорец и националния отбор Георги Дерменджиев сподели
Коментари Харесай

Дерменджиев: Забелязва се подем в Лудогорец

Бившият тренор на Лудогорец и националния тим Георги Дерменджиев показа упованията си за утрешния дуел на " Лаута " сред разградчани и Локомотив (Пловдив).

" Тези мачове при започване на сезона са сложни за предугаждане. Отборите към момента търсят себе си. Въпреки всичко, давам преимущество на Лудогорец. Те имаха опция да изиграят контроли със мощни противници в Турция - Динамо (Киев), Шахтьор (Донецк), до момента в който подготовката на Локомотив протече напълно в България. Равенството им на " Тича " го приписвам и на това, че по принцип те играят мъчно с Черно море. Мачът за изискванията и времето, в което се игра, бих споделил, че като резултат е действителен и логически ", разяснява Дерменджиев.
" Луогорец пък стартира стремително с 6:0 над Етър, който обаче игра и с човек по-малко. В отбора се вижда напредък. Така че мачът на " Лаута " може да се дефинира като решителен. И двата отбора ще са на 100 % и ще търсят успеха. Ще бъде забавен дуел за наблюдение. Ще се получи дерби ", безапелационен бе експертът пред " Тема Спорт ".

" Това са по този начин наречените шампионски мачове, макар че има още много срещи до края на шампионата. Но една победа на Лудогорец над Локомотив ще отвори разлика от 11 точки сред тях. От тези мачове зависи краткотрайното класиране, само че те оказват съществено въздействие след това и на борбата до края. Като неизменност преимуществото е за Лудогорец. Но и Локо, и ЦСКА са съперници и срещите сред тях ще са решаващи ", добави Дерменджиев. efbet Лига 18 кръг, събота 20 февруари  Локомотив (Пловдив) 15:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР