Бившият старши треньор на Ботев (Враца) Дженаро Йецо иска да

...
Бившият старши треньор на Ботев (Враца) Дженаро Йецо иска да
Коментари Харесай

Отбор от италианската Серия D иска звездата на Ботев

Бившият старши треньор на Ботев (Враца) Дженаро Йецо желае да върне в Италия нападателя на Ботев (Враца) Брайън Переа, оповестява lalaziosiamonoi.it.

Йецо сега е треньор на отбора на Киети, който играе в една от дивизиите на Серия D, само че е в челото на класирането и се бори за промоция в по-високо равнище.

Киети до неотдавна водеше в класирането, само че две провали в последните пет кръга ги смъкнаха чак на 5-ата позиция и те изостават на 4 точки от водача Кампобасо.

30-годишният Брайън Переа, прочут като Коко, е имал контракт с Лацио до преди 4 години, само че по този начин и не съумява да се наложи. Опитите му да блесне на други места чартърен не се получават, до момента в който не идва във Враца точно със съдействието на Йецо.

Вестник " Il Centro " твърди, че " някогашният вратар на Наполи е щял да изиска от управлението на Киети да докара голмайстора му в Абруцо, с цел да продължи това, което е направено на българска земя ", разчитайки и на това, че има опит, умения и няма да има потребност от акомодация.

За да се случи това обаче, по всяка възможност Киети ще би трябвало да заплати трансферна сума, защото договорът на Брайън Переа с Ботев (Враца) е до месец юни 2025-а година.

Дженаро Йецо дойде във Враца на 27-и април, когато локалният отбор се бореше за оцеляването си. След като съумя да ги остави в елита след извоюван плейоф, той напусна. От няколко дни той е назначен на поста в Киети, с цел да успее да върне отбора на върха. Първият в Серия D влиза непосредствено в Серия С, а тимовете от 2-о до 5-о място играят дълга серия от плейофи.
 Браян Переа може да премине в Славия
Браян Переа може да премине в Славия

Играчът е харесван от Загорчич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР