Бившият соцлидер Михаил Миков, разпознаван като един от посочените 9

...
Бившият соцлидер Михаил Миков, разпознаван като един от посочените 9
Коментари Харесай

Миков се наежи на Нинова: Председателката и лакействащите около нея продължават разчистване на сметки!

Бившият соцлидер Михаил Миков, разпознаван като един от посочените 9 неудовлетворени от настоящето управление социалисти, останали без депутатски места, проговори след конгреса на Българска социалистическа партия, представен от Канал 3. На форума Нинова се разправи с вътрешната си съпротива обществено, като я упрекна, че е желала да се коалира с ГЕРБ единствено поради постове.
Миков бил уговарян от делегати в коридорите на форума да се изкаже, само че не поискал да го направи, тъй като не видял смисъл. Той не останал изключително сюрпризиран от развоя на събитията, тъй като очаквал конгресът да бъде употребен точно с тази цел - кавга с вътрешните съперници.

" За мен няма нищо ненадейно. Очевидно председателката и лакействащите към нея ще продължат разчистването на сметки и търсенето на вътрешни врагове, тъй като този метод постоянно е употребен, с цел да се отклони вниманието от действителните проблеми пред партията и страната, решаването на които не се отдава на това управление ", разяснява пред Канал 3 Михаил Миков.

" След като бяхме лишени от конституционните си права да бъдем номинирани за депутати, може би това е израз на страха от мистериозната и ефимерна " Банда на деветимата " *, поради войната с която управлението свика цялостен конгрес ", добави Миков.

" В тоя смисъл, ГЕРБ май не схванаха, че не те бяха целта на тоя конгрес ", сподели още някогашният ръководител на партията във връзка свикването на Изпълнителната комисия на ръководещата партия поради езика на омразата на Българска социалистическа партия.

Миков не счита да напуща Българска социалистическа партия и не се опасява да бъде изключен. " Формалното участие не може да подмени концепциите ", разяснява социалистът.

Миков разяснява и обвиняването на Кирил Добрев, че някои социалисти от партийния хайлайф желали да се изживяват като фронтмена Мик Джагър. " В момента си прелиствам " Празни мисли на един празен човек " на Джером К. Джером. А като я довърша, считам да стартира и " Още празни мисли на един празен човек ".

*Бандата на четиримата е група от водачи на Китайската комунистическа партия. Включва Джан Цунцяо, Яо Уънюен, Уан Хунуън и Дзян Цин (вдовицата на дългогодишния партиен и държавен водач Мао Дзедун). Те са задържани през 1976 година и са упрекнати за жестокостите на Културната гражданска война в Китай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР