Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в интервю

...
Бившият служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в интервю
Коментари Харесай

Демерджиев, по чиято заповед съблякоха чисто голи стотици в „Бушидо“: Пловдив, връщам се за още!

Бившият длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в изявление за bTV даде поръчка, че след локалните избори в Пловдив, ще бъде значима фигура в града.
„ Ще бъда част от публичния живот на Пловдив и считам да го употребявам за богатството на страната. Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не “.
„ Нека изчакаме събитията да се развият, да пристигна съответният миг и тогава ще можем да разясняваме непосредствено. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели “, сподели той.
През последните дни стана ясно, че част от служебните министри стават съветници на президента. Демерджиев не е измежду тях.
“Натрупах опит и считам да го употребявам за наличие в публичния живот. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели “, сподели някогашният Министерство на вътрешните работи началник.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР