Бившият шеф на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев даде

...
Бившият шеф на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев даде
Коментари Харесай

Голди: Нека еуфорията не прерасне в подценяване от страна на Левски

Бившият началник на националния фенклуб на Левски Златин Тепсиев даде мнението си преди финала за сред " сините " и ЦСКА - София. Голди приказва в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV и съобщи, че се надява Мъри да успее да приземи играчите си, с цел да не подценят съперника.
 Кокала: Няма да е елементарно, само че Левски ще победи Кокала: Няма да е елементарно, само че Левски ще победи
" В реалност има еуфория. Мъри съумя да съживи тима. Винаги съм бил оптимист за мачовете, само че не считам, че тази атмосфера би трябвало да повлияе на играчите. Мъри би трябвало да приземи играчите преди мача. Играем против добър тим и дано да напомним, че допреди 2-3 месеца изобщо нямаше вяра. Нека това не прераства в подценяване.

Досега напрежението беше при тях, в този момент пристигна при нас. Трибуните ще бъдат по равно, само че се знаеше, че можеше да се изкупят повече билети от Левски, в случай че бяха на свободна продажба. Смятам, че стадоинът ще се изпълни.

В бранш " В " ще съм. Имам мемоари по какъв начин стадионът е бил разделян - половината от " А " и половината от " В ". Сега към този момент единия бранш го дават на едните, другия на другите, само че считам, че това не е неприятен вид. Така се случи, че би трябвало да сме разграничени.

Разчитам че Левски ще победи, давам 2:0 за Левски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР