Бившият шеф на КЗП и екс заместник-икономически министър по времето

...
Бившият шеф на КЗП и екс заместник-икономически министър по времето
Коментари Харесай

Бившият шеф на КЗП уличи министъра на икономиката в лъжа

Бившият началник на КЗП и екс заместник-икономически министър по времето на Корнелия Нинова Димитър Маргаритов скочи на наследника й на поста Никола Стоянов и го упрекна в разпространението на груби неистини. Маргаритов разгласява рецензиите си в профила си във фейсбук и отхвърли предходното управление на ведомството да е упражнявало произвол в него.

" Има две благоприятни условия “, както споделя той самият – или са го излъгали, или той лъже!

Днес служебният министър на стопанската система и промишлеността, базирайки се на персонални диалози със чиновници в министерството, упрекна екипа на министър Корнелия Нинова в административен произвол и напън!

Е, дано аз като част от този екип, без до преди шест-седем месеца да съм познавал никого от хората в него, да кажа: изрично погрешно!

В министерството имаше доста добър климат за работа и резултатите го демонстрират еднопосочно. Още един път да напомним: в две следващи тримесечия рекорден растеж, регистриран от Евростат, усмиряване на потребителските цени, възбрана на райския газ за децата… ", написа Маргаритов.

По думите му всяко постоянно държавно управление има право да избира и екипите, с които работи, и политиките, по които работи.

А " когато има явен стеснен мандат от Конституцията (да подготвиш изборите и да решаваш настоящи въпроси), не може да си със самочувствието, че управляваш и провеждаш политики и оттова да кадруваш, обвиняваш и даваш тежки политически оценки. Защото служебният министър сякаш е специалист (казва го във всяко интервю), само че не пропуща да подлага на критика, прави оценка и ревизира политически дейности на постоянния министър и неговия екип ", размаха пръст той.

За похлупак, укорява Маргаритов Стоянов, тематиката „ отбрана на потребителите “ продължавала изцяло да отсъства от активността на въпросния министър. " Както той самичък сподели в една друга медийна изява: „ Мен ме интересуват компаниите… “ Преценете сами, драги консуматори, дано да е ясно кой и по какъв начин би могъл да Ви отбрани и кой не! ", гневен е някогашният зам.-министър.
ТЕМА преди 19 минути 476 преди 47 минути 628 преди 1 час 899
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР