Бившият шампион в тежка категория Жуниор дос Сантос сподели клетката

...
Бившият шампион в тежка категория Жуниор дос Сантос сподели клетката
Коментари Харесай

Сирил Гане засили Жуниор Дос Сантос към изхода на UFC с нокаут във 2-ия рунд

Бившият първенец в тежка категория Жуниор дос Сантос показа клетката с рисковият войник Сирил Гане, който не познава усета на загубата. Двамата се биха в Лас Вегас на UFC 256, а борбата им беше първа от основната карта.

В първия рунд двамата започнаха търпеливо и не си даваха напън. Гане залагаше на ритници в краката и главата на бразилеца, който заложи на своя бокс. Сирил се усещаше удобно да играе от отдалеченост, а Дос Сантос опитваше да му нанесе тежките си удари. В края на рунда Жуниор вкара няколко тежки удара, само че Гане ги пое.

Във втория рунд Гане продължи с тежките ритници, а Дос Сантос не го заплашваше с нищо ново. Гане продължи да натиска и нарани някогашния първенец с десен прав. Бразилеца потегли в оттегляне, а Сирил не го остави да диша и му вкара тежък лакът в главата, след който Дос Сантос падна на земята. Гане го последва с удари и рефера спря багра.

Дос Сантос се оплака, че бил ударен в задната част на главата, само че коментаторите бяха безапелационни, че въпросния удар бил разрешен. С тази победа Гане остана непобеден в ММА и усили серията си на 7-0 в ММА. Дос Сантос от своя страна навлезе в серия от 4 следващи загуби с нокаут и съвсем несъмнено е навън от UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР