Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг обяви

...
Бившият шампион на UFC в средна категория Майкъл Биспинг обяви
Коментари Харесай

Майкъл Биспинг: Оттеглих се от ММА, защото не исках да рискувам да остана сляп

Бившият първенец на UFC в междинна категория Майкъл Биспинг разгласи през предходната седмица формалното си отдръпване от смесените бойни изкуства, откакто бе част от тях през последните 14 години.

След като получи сериозна поддръжка от почитателите, приятелите и противниците си, Графът се появи в The MMA Hour, с цел да изясни за какво е решил, че в този момент е било най- подобаващото време да се отдръпна, разкривайки, че проблеми с двете му очи са главната причина за решението му.

“Може да се каже, че към този момент се бях отдръпнал, само че просто не го бях оповестил обществено “, сподели Биспинг.

“Това беше същинско премеждие, беше необикновено, само че свърши. Вече не мога да предизвиквам това на моето семейство или на себе си. Определено едно от очите ми е в извънредно положение, само че и с второто, започнах да изпитвам проблеми. Можех да ослепея, на кому е нужно това? Един от моите другари ми сподели, че в случай че продължа мога да ослепея и тогава ще бъда подготвен да дам всичките пари, които имам, единствено с цел да си възвърна зрението, тъй че това не си заслужаваше.


Също по този начин коляното ми към момента ме тормози. Аз върша разнообразни процедури три пъти седмично, само че не се усъвършенствам. Освен това съм съвсем на 40 години. Имам най-вече борби в UFC, най-вече победи в UFC, бих се в целия свят, завоювах колана, завоювах пари, какво друго ми е належащо, в последна сметка? Трябва да съм простак, с цел да продължа нататък.

Това не значи, че няма да ми липсват борбите, ще им липсват всеки ден. Всеки път, когато виждам борби, ще мисля, че мога да се върна. Така че извънредно ще ми липсва спорта. Продължавам да упражнявам, подкрепям форма ", сподели Биспинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР