Бившият шампион на K-1 в тежка категория Бадър Хари сключи

...
Бившият шампион на K-1 в тежка категория Бадър Хари сключи
Коментари Харесай

Бадър Хари подписа 3-годишен договор с GLORY

Бившият първенец на K-1 в тежка категория Бадър Хари подписа нов 3-годишен контракт с най-престижната кикбокс верига в света все още „ GLORY “. Според съглашението, което бе парафирано нощес, той ще има шест срещи. Мароканецът побърза да даде шампионска поръчка.

„ Скъпи почитатели, дадох обещание Ви, че 2019 година ще бъде наша. Днес желая да оповестя, че преподписах с „ GLORY “ за нови 6 борби. Сега е времето да си върна короната “, написа в коментара под фотографията си в своя профил в Instagram.



Този контракт на Бадър Хари идва единствено няколко седмици, откакто бе махленски в приложимост на допинг, а спортните му права бяха спрени за период от 19 месеца. Положителната проба е от присъединяване му в „ GLORY 51 “ на 3-ти март предходната година, побеждавайки с единомислещо решение Хесди Гергес. Така възбраната е със задна дата и наказването би трябвало да изтече през месец октомври. Това от своя страна значи, че може да го забележим в края на годината. Засега няма име на възможния противник.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР