Бившият шампион на Франция по бокс в полутежката категория Кристоф

...
Бившият шампион на Франция по бокс в полутежката категория Кристоф
Коментари Харесай

Боксьор смаза от бой полицай на протеста на „жълтите жилетки“

Бившият първенец на Франция по бокс в полутежката категория Кристоф Детинже смаза от пердах служители на реда по време на протестната акция на „ жълтите жилетки “. 37-годишният войник налетя на еднообразен чиновник, който опита да се защищити със служебния си щит. След това Детинже съумя да повали служителя на реда на земята и стартира да го постанова с крайници.

След като в интернет се появиха фрагменти от багра, боксьорът записа свое опрощение за постъпката си.

„ Аз съм този, който би служителите на реда на 5 януари в събота. Тровиха ме с газ, биха ме, ударите се сипеха един след различен. Ядосах се и реагирах яростно. Да, реакцията ми беше неправилна. Да, постъпих неприятно. Тези министри, президенти и държавници крадат всичко за себе си, а за всичко плащаме ние, дребните хора. Французи, „ жълти жилетки “, моето сърце е с вас “, разгласи Детинже и прикани битката да не стопира.

След видеоизвинението си някогашният боксьор се е предал в полицията. Той е застрашен от пет години затвор и санкция от 75 000 евро.

Както е известно, митингът на „ жълтите жилетки “ се организира от средата на ноември 2018 година. Гражданите на Франция недоволстват от нарастването на налозите и на цените на горивата. Протестиращите упрекват управляващите в неефективно ръководство на страната.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР