Бившият съветник на премиера Бойко Борисов – Яне Янев, и

...
Бившият съветник на премиера Бойко Борисов – Яне Янев, и
Коментари Харесай

Янев: Манолев беше феодализирал Сандански. Манолев: Янев фабрикува лъжи

Бившият консултант на премиера Бойко Борисов – Яне Янев , и подалият оставка поради скандал с парцел в Сандански зам.-министър на стопанската система Александър Манолев влязоха в вербален конфликт в предаването „ Тази сутрин” на bTV.
КПКОНПИ се захваща с някогашния зам.-министър Манолев и къщата му Едноличен търговец получил европари за създаване на къща за посетители в парцела му, ще се обяснява дали има спор на ползи
Манолев беше феодализирал моя роден град Сандански – в дословния смисъл на думата, разгласи Яне Янев . Той е безапелационен, че Манолев дружно със фамилията си живее в къщата за посетители, която в този момент ПККОНПИ ревизира.

„ Целият град знае, че единствено и само Манолев живее там и привиква всякакви политици, босове и други на всякакви сбирки… През последните години той изпълняваше и длъжността кмет на община сандански. Той водеше Котев (кметът на Сандански Кирил Котев) като аставник на всеки конгрес, на всяко събитие” съобщи някогашният премиерски консултант.

Александър Манолев се включи по телефона, с цел да отговори на Яне Янев. „ Няма по-красноречив метод да стане ясно от кое място идва офанзивата против мен. Партията на господина е изцяло забравена на национално равнище и е на път това да се случи и на локално равнище. Този човек не е виждал народен ефир от години и трябваше да изфабрикува следващата грозна неистина, с цел да попадне още веднъж в медийното внимание “, съобщи Манлолев.

Бившият зам.-министър отхвърля проверяваната къща за посетители в Сандански да е негова благосъстоятелност.

„ Посещавал съм тази къща като екскурзиант и съм си плащал за това “, разгласи Манолев.
Имот на прицел: Строена ли е с европари вила на зам.-министър Вилата е построена като къща за посетители, финансирана с 400 хиляди лв.
Той призна обаче, че е финансирал плана, а парите идвали от високи заплати и възнаграждения, преди да стане зам.-министър.

Янев също разяснява думите му: „ Тези хора са се самозабравили и приказват безспорни неистини. Този човек демонстрираше разкош, какъвто нямат арабски шейхове”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР