Бившият съпруг на Ани Салич най-накрая си намери половинка. След

...
Бившият съпруг на Ани Салич най-накрая си намери половинка. След
Коментари Харесай

Вижте какви ги върши бившият мъж на Ани Салич след раздялата

Бившият брачен партньор на Ани Салич най-сетне си откри половинка. След близо 5-годишна разлъка, тв продуцентът към този момент не крие, че има нова жена до себе си и връзката им е сериозна.

Макар Бранко да се стремял да бъде предпазлив, партньорката му изобщо не се криела. Тя постоянно му звъняла, наричайки го с нежни имена, а обществено му се обяснявала в обич пред познати и другари.

Същевременно някогашният мъж на Ани Салич не й отмъщавал, че го е напуснала, а се грижел безрезервно за децата им. Синът им Лазар, който е студент първи курс, е напълно на негова прехрана, а щерка им Хана, която още е ученичка, постоянно нощува в неговия дом по няколко пъти на седмица, написа „ Ретро ”.

Ани и Бранко също се чували постоянно, само че най-много по настоятелен въпроси. Никой от тях не разпитвал другия за персоналния му живот и се радвали на чудесни връзки.

Припомняме, че през 2017 година новинарката дефинитивно изгони мъжа си от фамилното жилище. Тогава съседите им станаха очевидци на грозна сценка, в която Ани персонално изнасяла куфарите му с багаж към колата. Тогава журналистката, която носи семейството на мъжа си от 20 години остана в жилището им в „ Манастирски ливади ”, а мъжът й се реалокира в остарялото им жилище в „ Овча купел ”.

Агонията сред двамата стартира преди 5 години, когато се заприказва, че Бранко не е правилен на жена си и постоянно й кръшка с колежки от Би Ти Ви. Дори преместването на водещата в Нова телевизия и свалянето на брачната халка не съумяха да го върнат в пътя.

Тогава Ани не разяснява нито раздялата, нито сваленият пръстен, само че към днешна дата не крие, че е разведена жена. Дори загатва, че има нов човек до себе си и то от много време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР