Бившият руски президент Дмитрий Медведев, водещ ястреб“ на пропагандната офанзива

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев, водещ ястреб“ на пропагандната офанзива
Коментари Харесай

Медведев, отново: Трябва да отмъщаваме на Запада

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев, водещ „ ястреб “ на пропагандната атака на Кремъл, разгласи, че Москва ще търси " възмездие " поради масираните западни наказания.

Ден по-рано Съединени американски щати разкриха нови наказания в навечерието на втората годишнина от акцията на Москва в Украйна и след гибелта в пандиза на опозиционния водач Алексей Навални. Санкциите обгръщат 500 цели, в това число системата за кредитни карти „ Мир “, основана от Русия, с цел да избегне зависимостта от основани в Съединени американски щати мрежи и основни бизнеси. „ Причината (зад санкциите) е ясна: колкото по-зле е за съветските жители, толкоз по-добре е за западния свят. Ние всички просто би трябвало да помним това и да им отмъщаваме, когато е допустимо. Те са наши врагове. “ - написа Медведев в обществените мрежи.

Той прикани руснаците да „ основат усложнения в стопанската система на (Запада) и да подклаждат публичното неодобрение към некомпетентната политика на западните управляващи “.

Той посочи също, че Русия би трябвало да " прави други действия на тяхна територия, които не могат да бъдат обсъждани обществено ", без да дава детайлности.

Месеци наред Кремъл убеждаваше руснаците, че икономическите наказания имат за цел да навредят на елементарните жители.

Президентството на Медведев през 2008-2012 година се характеризираше със стопляне на връзките със Запада.

Откакто Путин изпрати войски в Украйна през февруари 2022 година, Медведев постоянно разгласява гневни антизападни изказвания в обществените мрежи. /БГНЕС, Агенция Франс Прес

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР