Героична туристка, която удари 3-футов крокодил в лицето, за да

...
Героична туристка, която удари 3-футов крокодил в лицето, за да
Коментари Харесай

Британски герой, който удари с юмрук огромен крокодил в лицето, за да спаси сестра си близначка, възхитен от „сребърната подплата“

Героична туристка, която удари 3-футов крокодил в лицето, с цел да избави живота на близнака си, беше наградена с орден за смелост.

12,5-то влечуго извади Мелиса Лори, на 31, в листата на смъртните случаи, когато Джорджия предприе обезверената си офанзива. И в този момент нейната храброст е приета от краля в неговия първи цивилен лист на смелост. Шокираната Джорджия сподели: „ Чувствам се в действителност привилегирована, сребро е да се измъкна от извънредно тестване.

„ Това, което направи тази история толкоз невероятна, е непоклатимата храброст на Мелиса от самото начало. Тя беше толкоз мощна по време на това. Не мисля, че бих бил тук без нея. Тя в действителност ми даде сили да продължа да се боря. ”

През юни 2021 година Джорджия от Сандхърст, Беркс, пазачът на зоопарка Мелиса и други туристи влязоха в лагуната Маниалтепек в Оахака, Мексико, откакто екскурзоводът, който нямаше лиценз, сподели, че е безвредно. Мелиса видя по какъв начин главата на крокодила се издига от водата на 50 фута.

Паникьосаната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР