Кралски експерти обясниха как кралската титла на принцеса Шарлот ще

...
Кралски експерти обясниха как кралската титла на принцеса Шарлот ще
Коментари Харесай

Дъщерята на принц Уилям Шарлот е изправена пред голяма кралска промяна, когато той стане крал

Кралски специалисти обясниха по какъв начин кралската купа на принцеса Шарлот ще бъде изправена пред „ трагична “ смяна, откакто татко й принц Уилям стане крал.

Бъдещето на Шарлот „ единствено ще се промени трагично, когато татко й наследи дядо си като крал “, изясни телевизионният оператор OSSA. В отчет се споделя: „ Когато това се случи, животът, както Шарлот знае, ще наподобява доста друго. Всъщност има огромен късмет тя да загуби купите си, когато татко й е на трона. “

Това се дължи на архаичния метод на предаване на купите – и статута й на „ Кралска дама “. Водещият продължи: „ Докато Уилям стане крал на Англия, най-големият му наследник Джордж ще бъде принц на Уелс. “ Това би направило Шарлот „ Шарлот нищо. Правото й да бъде принцеса на Уелс излетява през прозореца, когато брат й получи формалната купа принц на Уелс, тъй като една кралска дама може да бъде принцеса единствено в случай че е омъжена за принц или щерка на принц, като сестра на Джордж, Шарлот не дава отговор на нито една от двете категории.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР