Бившият ротен командир на украинския националистически батальон Айдар“ Евгений Дикий

...
Бившият ротен командир на украинския националистически батальон Айдар“ Евгений Дикий
Коментари Харесай

Бивш командир от батальона Айдар: Третата световна война трябва да започне възможно най-скоро

Бившият ротен пълководец на украинския националистически батальон " Айдар “ Евгений Дикий оцени вероятността от експлоадирането на Трета международна война. Той счита, че има доста висока възможност за такова развиване на събитията, само че сигурно това няма да се случи през тази година, написа УНИАН.

" Сега целият Запад се пробва да предотврати международна война, само че мисля, че няма да имат избор. И ние сме съвсем единствените, които сме заинтригувани тя да стартира допустимо най-скоро, тъй като сигурно няма по какъв начин да стане по-зле за нас “, изясни той в изявление за YouTube канала " ГОВОРИТ ВЕЛИКИЙ ЛВIВ “.

По думите му, сега и по този начин Русия води война против Украйна с целия си боеприпас без нуклеарно оръжие. Той твърди, че страната по този начин или другояче е във война за оцеляване, до момента в който огромните играчи, като Съединени американски щати и Китай, към този момент не вземат участие директно.

" В момента единствено Украйна и Израел водят война на страната на положителното, а на страната на злото към този момент се е събрала цяла пълноценна коалиция, която по един или различен метод се е присъединила във войната. И ние в действителност сме заинтригувани великите и мощните сами да стартират да водят война, а освен с нашите ръце. Но, за жалост, това не зависи от нас. Световна война несъмнено няма да стартира на наша територия. Но ще забележим дали ще стартира в Тайван “, добави Дикий.

Западният свят би трябвало да осъзнае, че ерата на условен мир и непоклатимост е завършила и са почнали непредвидими времена. Това съобщи ръководителят на Военния комитет на НАТО адмирал Роб Бауер на среща на висшето управление на Алианса по-рано в сряда, 17 януари.

Според него Западът би трябвало да включи цялото общество в противодействието на световните закани, а не да се лимитира до общоприетите военни проекти на щабното управление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР