Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разпрати до привържениците си

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп разпрати до привържениците си
Коментари Харесай

Тръмп зове за мобилизация: Застанете зад мен в този лов на вещици!

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разпрати до последователите си имейл с апел за набиране на средства. Той направи това тази заран, откакто разгласи, че от ФБР през вчерашния ден са претърсили резиденцията му Мар а Лаго във Флорида, съобщи ДПА.

Федералните влязоха в първокласния парцел в Палм Бийч, с цел да претърсят десетки кашони с поверителни документи, които Тръмп е запазил откакто е напуснал Белия дом, съгласно източник, непосредствен до следствието.

На идната заран милиардерът разпрати имейли, в които желае пари.

" В тези времена нуждая се всеки американски родолюбец с алена кръв (червеното е цветът на Републиканската партия) да се притече на помощ ", се споделя в имейла. " Моля Ви дарете неотложно, с цел да застанете обществено зад мен в този безконечен лов на вещици. "

Бившият президент към момента е много авторитетен в Републиканската партия. Подкрепата му доста усилва възможностите на претендентите ѝ за избираеми длъжности, зад които той избере да застане обществено.

Тръмп към този момент загатна за опция да се кандидатира още веднъж за президент.

" Това са тъмни времена за нашата страна. Прекрасният ми дом Мар а Лаго в Палм Бийч, Флорида, беше претърсен и окупиран от огромна група сътрудници на ФБР ", се споделя в имейла му за набиране на средства.

По-натам Тръмп показва, че сходно нещо не се е случвало с нито един американски президент преди него, и прибавя, че това е посягане освен против неговия дом, само че и против дома на всички американски патриоти, в името на които се бори, откогато е влезнал в политиката.

" Изправих се против корупцията на радикалната левица. Върнах властта на хората и свърших неща за нашата страна, които не сме виждали преди. Елитът мразеше това ", написа той.

Тръмп добавя, че в този момент елитът вижда по какъв начин подкрепяните от него претенденти печелят огромни победи и по какъв начин някогашният президент господства в социологическите изследвания и по тази причина още веднъж се пробва да спре него и Републиканската партия.

" Беззаконието, политическото гонене и ловът на вещици би трябвало да бъдат изобличени и спрени ", показва някогашният президент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР