Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да спре войната

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да спре войната
Коментари Харесай

Тръмп: Ще спра войната на Байдън срещу законно притежаваните оръжия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание да спре " войната против законните притежатели на оръжие " на президента Джо Байдън, в случай че бъде избран отново за президент, оповестиха международните медии.
Тръмп ще спре кръстоносния ляв поход на Байдън против закона
Тръмп съобщи, че се гордее, че е най- " про-оръжейният " и " про-втората корекция " президент в Белия дом, до момента в който говореше на конференцията на Националната оръжейна асоциация (НРА) в щата Индиана.

" Мисля, че това беше прието и с вашата поддръжка през 2024 година аз още веднъж ще бъда ваш правилен другар и смел бранител като 47-ия президент на Съединените щати ", сподели той.

" Когато радикалните леви демократи се пробваха да употребяват Коронавирус, с цел да спрат продажбите на оръжие по време на пандемията от китайски вирус, аз гордо дефинирах търговците на оръжие и муниции като сериозна инфраструктура ", сподели той.
Байдън е представител на глобалистката левица, съгласно Тръмп
Тръмп съобщи, че програмата на Байдън за надзор над оръжията е " неразделна част от левия кръстоносен поход за въоръжаване на държавното управление против спазващите закона жители, като в същото време се оставят нарушителите да се движат свободно ".

Той съобщи, че е отдръпнал Съединени американски щати от " глобалистичния " Договор за търговия с оръжие на Организация на обединените нации, който назова " злополука ".

" Никога не съм се предавал на глобалистката левица и постоянно съм поставял преди всичко нашият американски интерес ", сподели той и добави, че е отменил " корумпираното потребление на данните от обществената осигуровка от някогашния президент Барак Обама, с цел да лиши американците от правото им на оръжие ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР