Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп осъди нашествието на Русия в Украйна

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския осъди нахлуването на Русия в Украйна и сподели, че се моли за украинците, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1160
Тръмп направи изказването си на огромния годишен конгрес на американски консерватори часове откакто Съединени американски щати и съдружниците им оповестиха фрапантни нови наказания, които ще изключат някои съветски банки от световните системи за разплащания и ще лимитират опциите на съветската централна банка да оказва поддръжка за рублата. 



Той употребява също по този начин речта си да разкритикува президента демократ Джо Байдън и още веднъж да намекне, че ще се кандидатира за президент през 2024 г. 

Тръмп разгневи по-рано през седмицата някои членове на Републиканската партия, като назова дейностите на Путин в Украйна " гениални " и " много умели ". 

Този път Тръмп изрази състрадание към украинците и назова " самоуверен " украинския президент Володимир Зеленски. " Руската офанзива против Украйна е възмутителна. Бог да ги благослови всичките ", съобщи Тръмп.

Той добави, че Путин се е възползвал от обстоятелството, че Байдън е " слаб ", с цел да нападна Украйна. " Както всички разбирате, това извънредно злополучие в никакъв случай нямаше да стане, в случай че изборите ни не бяха манипулирани и в случай че аз бях президентът ", съобщи Тръмп.



 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1160  Любомир Каримански: Помощта за Украйна няма да се взима от заеми, а от буфери в бюджета Любомир Каримански: Помощта за Украйна няма да се взима от заеми, а от буфери в бюджета  Укринформ: Снаряд удари 9-етажна жилищна постройка в украинския град Буча Укринформ: Снаряд удари 9-етажна жилищна постройка в украинския град Буча  Официалната страница на Кремъл в интернет спря да работи Официалната страница на Кремъл в интернет спря да работи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР