Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп отново изрази мнението

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп отново изрази мнението
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън продължава с лова на вещици срещу мен

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп още веднъж изрази мнението си, че обвинителният акт против него е политически стимулиран " лов на вещици " , проведен от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати под управлението на президента Джо Байдън.

В изявление за консервативното испаноезично предаване Radio Libre 790 в Маями Тръмп съобщи, че Министерството на правораздаването е било " въоръжено " против него.

Тръмп продължи да твърди, че съществува " двустепенна правосъдна система ", в която правораздаването и демокрацията са подкопани .

Обвинението против някогашен президент на Съединени американски щати по федерални обвинявания е невиждано в американската история и се появява в миг, когато Тръмп е любимец за номинацията на републиканците за президент през идната година.

Разследващите иззеха към 13 000 документа от имението на Тръмп Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, преди близо година.

Сто бяха маркирани като класифицирани, макар че един от юристите на Тръмп преди този момент сподели, че всички записи с класифицирани маркировки са били върнати на държавното управление.

Припомняме, че Тръмп е изправен пред 37 престъпни обвинявания, измежду които неразрешено задържане на класифицирани документи и скрит план за възпрепятстване на правораздаването, откакто напусна Белия дом през 2021 година
 Тръмп: Обвиненията против мен в действителност ми оказват помощ за изборите
Тръмп: Обвиненията против мен в действителност ми оказват помощ за изборите

Отново упрекна в лов на вещици Байдън

Републиканската конкуренция за номиниране на президентски избори щат по щат стартира първоначално на идната година и партията би трябвало да избере своя претендент за изборите през ноември 2024 година през юли същата година.

След него са губернаторът на американския щат Флорида Рон Десантис и някогашният вицепрезидент Майк Пенс.

Бившият републиканец, губернатор на американския щат Ню Джърси Крис Кристи също се включи в конкуренцията за Белия дом през 2024 година

Общото сред Десантис, Пенс и Кристи е, че имат остарели разногласия с Тръмп .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР