Бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, който в момента е

...
Бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, който в момента е
Коментари Харесай

Бившият грузински президент Саакашвили към Христо Грозев: Помогни ми - Свят

Бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили, който сега е в затвор в родината си, се обрърна към проверяващия публицист Христо Грозев с молба да проверява отравянето му и възможните корупционни връзки сред Русия и настоящето грузинско държавно управление.

Той написа писмо до българина, което беларуския опозиционен план Некста разгласява.

" Скъпи Христо, от дълго време съм обожател на твоята работа, само че в никакъв случай не съм мислил, че един ден иска ми се наложи да се обърна към теб за помощ. Както вие може би знаете водеща американска лаборатория и прочут токсиколог в Ню Йорк откриха, че съм бил токсичен в пандиза през март тази година. През март бях доста болен, висока температура, повръщане, мощно изпотяване, главоболие. Тестовете за Covid бяха негативни. Оттогава здравето ми не се е подобрила. Затворническите управляващи трябваше да ме трансферират в болница, където лекарите незабавно заподозряха отравяне. Администрацията забави колкото се може повече тъй че в кръвта да не останат следи от отравяне. За тяхно злощастие и по-късно има следи от отрова. В косата и ноктите ми беше открита отрова от тежки метали ", написа Саакашвили в писмото си до Христо Грозев.

Българският публицист ръководи екипа на " Белингкат ", който разгласява редица следствия, които компрометират режима на Путин. Наскоро Грозев бе разгласен за търсене от съветските управляващи, а през днешния ден се чака той да приказва пред българския парламент по този мотив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР