Бившият премиер Бойко Борисов научил, че има запис с полицейския

...
Бившият премиер Бойко Борисов научил, че има запис с полицейския
Коментари Харесай

Борисов научил за записа с полицейски побой онзи ден

Бившият министър председател Бойко Борисов научил, че има запис с полицейския побой над протестиращи предишното лято едвам преди седмица. Преди това не подозирал за съществуването му.

" Аз този запис не съм го гледал в никакъв случай. Ако съм го гледал, аз персонално щях да отида да желае да подам сигнал. Как ще бият хората?! И то по подобен метод – вързани хора! ", възмути се той в четвъртък.

Борисов добави, че постоянно е упорствал за строги санкции за провинилите се служители на реда и осъдил държанието им още предходната година. Вътрешният министър от държавното управление на ГЕРБ Христо Терзийски обаче бе на напълно друго мнение. Докато той ръководеше Министерство на вътрешните работи чиновниците бяха глобени с минимални санкции, а самият Терзийски отхвърляше да е имало полицейско принуждение.

Борисов пък твърдеше, че дядото на бития студент Евгени Марчев бил болшевик и преди време не пускал хора като него да учат в чужбина.

Сега някогашният министър председател упорства за съответни санкции освен за служителите на реда, а и за хората, които са ги замервали с павета. Борисов изясни, че всички били раждани от майка и не можело едните да бъдат глобени, а другите – не.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР