Бившият премиер Борис Джонсън несъмнено допусна доста гафове през времето

...
Бившият премиер Борис Джонсън несъмнено допусна доста гафове през времето
Коментари Харесай

Благодаря за вдъхновяващото управление на Владимир Путин ВИДЕО

Бившият министър председател Борис Джонсън безспорно позволи много гафове през времето на ръководството си. Последният обаче ще се помни дълго. Това е моментът, когато той изрази признателност за вдъхновяващото ръководство на Владимир Путин, по време на войната сред Русия и Украйна. Да, Путин! Разбира се мигновено той се поправи: „ Владимир Зеленски, извинете ме. “

Boris Johnson thanks Vladimir Putin for his " inspirational leadership ", before correcting himself to thank Zelenskyy.
— PoliticsJOE (@PoliticsJOE_UK)

Това е като времето, когато той наричаше Африка „ онази страна “, до момента в който беше министър на външните работи на Обединеното кралство.

Има много мнения за това, че гафът се назовава фройдистка неточност – вербална неточност, считана за част от подсъзнателния разум.

Докато грешката на Джонсън сигурно е занимателна за мнозина, тя способства за доста сериозен спор за това какво да се направи по отношение на войната против Украйна.

Бившият министър председател сподели, че Обединеното кралство би трябвало да удвои отбраната към страната, в случай че Путин направи същото с експанзия.

Новината идва след телевизионното послание на Путин по-рано тази седмица, в което съветският президент подреди първата готовност в страната след Втората международна война.

„ Говорим за частична готовност. Тоест единствено жителите, които са в запаса и на първо място тези, които са служили във въоръжените сили, имат военни умения и подобаващ опит. Само те ще подлежат на наборна военна работа. Наборниците наложително ще преминат през спомагателна военна подготовка преди да заминат в частите, “ сподели Путин.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР