Бившият посланик в Москва Илиян Василев вече цяла година гравитира

...
Бившият посланик в Москва Илиян Василев вече цяла година гравитира
Коментари Харесай

Наглите: Агент Сашо щял да държи Борисов отговорен, че Георгиев от БОЕЦ и жена му са с коронавирус

Бившият дипломат в Москва Илиян Василев към този момент цяла година гравитира към президента Румен Радев и протестиращите. Публична загадка е, че задачата му е да откри почтено място в бъдещия политически план на президента, написа.

До скоро беше спряган и за любимец за длъжностен министър председател на Радев.

В името на заветния пост Василев шумно заявяваше, че не има вяра в ковид и подлагаше на критика гневно носенето на маски.

 Facebook
Facebook
До през днешния ден. Днес сътрудникът на Държавна сигурност с псевдоним „ Сашо “ към този момент търси сметка и проси правдивост за един от водачите на митинга.

Припомняме, че

Какво написа през днешния ден Илиян Василев, чиято профилна фотография във Facebook споделя „ Маските са, с цел да мълчите “:

„ Това е доста значим пост - споделяйте с цел да стигне до #BoykoBorissov - ще го държим директно виновен в случай че се случи нещо с Жоро Георгиев и брачната половинка му Маринела, тъй като Жоро е в тежко положение и за него няма място нито във ВМА, нито в Правителствена, нито в която и да е друга болница с опит в лекуването на КОВИД. В Софиямед одобряват олигарси, които ги излекуват за три дни. Но няма място и за брачната половинка му Маринела, която е трансплантирана и със свръх висок риск.

Виждате ли, по какъв начин с помощта на построената от вас пирамида на властта въпросите на живота и гибелта опряха до вас. И за положението на лечебните заведения, и за излязлата отвън надзор болест с КОВИД-19. За всичко, най-после сте виновен вие.

Не желая от вас друго, не можете да лекувате самичък, само че можете да извършите по този начин, че хората да получат внимание от медиците, тъй като Системата реагира единствено на ваши реакции.

И по този начин просто е - към този момент отговорността за живота на Жоро и Маринела е ваша. Времето тече “

Какво написа Илиян Василев на 21-ви октомври 2020 година

„ Опитват се да заглушат съпротивата против нечувана нелепост за носенето на маски навън. Показахме по категоричен метод, че има операция с политическа цел на тестванията. Сега желаят да запушат устата и на Радев… “

Кои са наглите?

Тези, които саботираха всяко изпитание на държавното управление и на здравните управляващи от март месец до през днешния ден. Тези, които палиха маски и се подиграваха на всяка дума на военачалник Мутафчийски и Националния действен щаб за справяне с ковид.

Тези, които принуждаваха посредством подправени вести и агитация стотици българи да шестват заедно месеци наред по площадите. Тези, които предлагаха безвъзмездни адвокатски услуги за всички, които не съблюдават ограниченията и не носят маски!

Същите тези през днешния ден молят за места в лечебните заведения за сметка на елементарните българи, които са спазвали ограниченията, само че евентуално също имат потребност от лекарска помощ. Те са шумни, те са нахални. Те заплашват. Те считат, че са безсмъртни или най-малкото богопомазани. Знаете имената им, виждали сте лицата им. Защото те не носят маски.

Това са наглите.

В същото време приятелите на Илиян Василев от така наречен „ Отровно трио “ събраха 12 души в Пазарджик.

 „ Отровно трио “ в Пазарджик „ Отровно трио “ в Пазарджик

Всичките без маски.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР