Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Анди Мъри

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Анди Мъри
Коментари Харесай

Мъри поднови нормални тренировки

Бившият номер 1 в международната класация по тенис Анди Мъри (Великобритания) възобнови естествени тренировки и не изключва опцията да се завърне на корта още в края на месеца на конкуренцията от сериите "Мастърс " в Маями. Трикратният първенец в шампионатите от Големия шлем за последно игра в "Купа Дейвис " през ноември, когато получи оток на костта на тазобедрената става, която му беше заменена с интервенция доскоро повече от година.

Мъри пропусна започващото на 20 януари Открито състезание на Австралия, като се появиха спекулации, че може да се наложи нова хирургическа намеса за разрешаването на казуса.

"Не желая да слагам времеви рамки. Вече съм песимистично надъхан в това отношение предвид на всичко, което ми се случи. Не желая и да споделям, че сигурно ще играя в Маями, само че има някаква опция това да се случи. Ще би трябвало да изчакаме и да забележим ", разяснява Мъри.

Надпреварата от сериите "Мастърс " в Маями стартира на 23 март. 32-годишният шотландец е твърдо решен да се завърне на корта. "Искам още веднъж да играя в шампионатите от Шлема. Това ми липсва най-вече в последните години. Беше ми доста тежко, че се наложи да пропусна Откритото състезание на Австралия през януари. В края на предишния сезон усещах, че стартирам още веднъж да играя добре и по-късно се получи този проблем ", сподели още британецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР