Бившият номер 1 в световната ранглиста Анди Мъри (Великобритания) се

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста Анди Мъри (Великобритания) се
Коментари Харесай

Анди Мъри се раздели с Иван Лендъл за втори път

Бившият номер 1 в международната класация Анди Мъри (Великобритания) се раздели за повторно със своя треньор Иван Лендъл. Двамата работеха дружно от 2012 до 2014 година, а по-късно от лятото на 2016 година.

57-годишният експерт оказа помощ на Мъри за повторно да завоюва "Уимбълдън " и купата на олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година.

"Благодарен съм на Лендъл за помощта, която ми оказа в последните години. Ние постигнахме огромни триумфи и научихме доста неща дружно. Сега аз имам желание да се върна на корта и да се приготвям за Откритото състезание на Австрия с моя щаб ", написа Мъри в персоналния си уебсайт.

Лендъл беше в щаба на английския тенисист и сред 2012 и 2014 година. Под неговото управление Мъри завоюва "Уимбълдън ", Откритото състезание на Съединени американски щати и купата на олимпийските игри в Лондон 2012.

Анди Мъри е отвън корта след "Уимбълдън " поради травма на бедрото. Очаква се той да играе на шампионата в Бризбън при започване на януари идната година./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР