Бившият национален вратар на Англия Робърт Грийн трябва да премине

...
Бившият национален вратар на Англия Робърт Грийн трябва да премине
Коментари Харесай

Челси готви шокиращ трансфер

Бившият народен вратар на Англия Робърт Грийн би трябвало да премине медицински прегледи в Челси през днешния ден, а в случай че всичко към тестванията е наред, ще подпише контракт за един сезон със “сините”, оповестява Sky Sports. Шокиращият трансфер няма да коства на лондончани нито стотинка, тъй като Грийн е свободен сътрудник, откакто през предходната година бе твърда запаса в Хъдърсфийлд и напусна “териерите” без нито една игрова минута.

SKY SOURCES: Former England goalkeeper Robert Green having medical at Chelsea today. #SSN pic.twitter.com/zoNYnC8rqt
— Sky Sports News (@SkySportsNews) July 25, 2018
38-годишният деец има 658 мача в професионалния футбол с екипите на Норич, Уест Хам, Куинс Парк Рейнджърс и Лийдс. Феновете обаче постоянно ще го помнят с грешката, която направи против Съединени американски щати на Мондиал 2010 и която в последна сметка костваше успеха на англичаните.

Грийн има 12 мача за представителния отбор на “трите лъва”, а за последно има игрови минути в Премиър лийг през сезон 2014/2015, когато е част от КПР.

Този ход идва в резултат на наемите на другите варианти за авариен вратар на “Стамфорд Бридж” - Едуардо и Джамал Блекман бяха преотстъпени надлежно на Витес и Лийдс, а Грийн най-малко за момента ще бъде трети вратар след Тибо Куртоа и Уили Кабайеро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР