Бившият национален биатлонист Красимир Анев е с опасност за живота,

...
Бившият национален биатлонист Красимир Анев е с опасност за живота,
Коментари Харесай

Красимир Анев се е прострелял с пистолет, с опасност за живота е

Бившият народен биатлонист Красимир Анев е с заплаха за живота, откакто се е прострелял с револвер в корема. Инцидентът е станал до язовир Дренов дол край Кюстендил. Това се е случило на 1 ноември, сряда, като Анев е бил откаран в столична болница, където се бори за живота си, оповестява ОДМВР Кюстендил.


" Вчера, към 19.00 ч, е постъпил сигнал в ОДМВР – Кюстендил, за самопрострелял се мъж в региона на язовир „ Дренов дол “. На място е открит 36-годишен мъж от Самоков, прострелял се е в региона на корема със законно притежаван револвер. Закаран е в столична болница за лекуване, с заплаха за живота е. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известена е прокуратурата ", се споделя в известието на ОДМВР Кюстендил.

Красимир Анев дълги години бе най-хубавият биатлонист на България и взе участие на няколко Зимни олимпийски игри, има европейска купа, а също така беше част от Световната купа, където има записано четвърто място. Той се отхвърли от спорта през 2020 след дълги години разногласия с управлението на Българската федерация по биатлон, заради които се готвеше настрана от националния тим. В началото на тази година той разгласи завръщане в спорта и записа второ място в преследването на Държавното състезание в Белмекен в края на март. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР