Бившият национал Иво Георгиев изрази съжалението си от състоянието на

...
Бившият национал Иво Георгиев изрази съжалението си от състоянието на
Коментари Харесай

Иво Георгиев: Моци аз ще го надбягам, толкова безсилен Левски не съм виждал

Бившият национал Иво Георгиев изрази съжалението си от положението на грандовете на родния футбол напоследък при гостуването си в предаването на Sportal TV От дузпа в тъч ”. Голмайсторът на “А” група от 1996 година е на мнение, че в Лудогорец и Левски обстановката не е розова и би трябвало да се вземат ограничения.

“Лудогорец има един стандарт на игра, който е към този момент разгадан и не подмладяват състава. Например Моци - той към този момент е на възраст, той е наедрял, тежък. Аз ще го надмина на моята възраст. Те би трябвало да подхващат нещо, с цел да имат още веднъж триумфи в Европа”, сподели Георгиев.

“В Левски пък изначално са сбъркани нещата. Левски е тимът на народа, а там доста хора се пробват да дефинират съдбините на клуба, които не са от кухнята. Срамно е за отбора Давиде Мариани да е главен състезател и плеймейкър. Тук трябват доста съществени играчи. Няма сериозен метод към нещата и концепциите не се реализират. Толкова безпомощен Левски не съм виждал и доста ме боли”, изясни още Георгиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР