Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш изигра най-силния си мач,

...
Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш изигра най-силния си мач,
Коментари Харесай

Мораеш избухна с хеттрик за Шахтьор

Бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш изигра най-силния си мач, откакто това лято мина от Динамо (Киев) в другия украински гранд - Шахтьор (Донецк). Бразилецът вкара 3 гола за триумфа на " миньорите " в градското дерби против Олимпик (Донецк) с 5:2.

Мораеш беше във вихъра си на стадиона в Киев и заби първото си попадение в 17-ата минута, малко откакто Марлос беше разкрил резултата за отбора на Пауло Фонсека. Любимецът на " алените " почитатели опъна мрежата от близко след пас на Исмаили. Символичните домакините бързо върнаха един гол, само че в 33-ата още веднъж взаимоотношение сред Исмаили и Мораеш приключи с гол във вратата на Олимпик.

До почивката Тарас Степаненко реши всичко в интерес на Шахтьор, а в 75-ата минута Мораеш оформи хеттрика си след пас на Тайсон. В 77-ата автогол на Данченко фиксира крайния резултат.
Шахтьор води в класирането с 15 точки от 6 мача, а Жуниор Мораеш е отпред при голмайсторите с 6 попадения. Утре Динамо гостува на водения от Ангел Червенков Черноморец (Одеса) и може да се изравни по точки с първенците.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА! Висша лига 6 кръг, петък 24 август  Олимпик (Донецк) 2:5краен резулат  Шахтьор (Донецк)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР