Бившият нападател на РеалМадрид Предраг Миятович смята, че старши треньорът

...
Бившият нападател на РеалМадрид Предраг Миятович смята, че старши треньорът
Коментари Харесай

Легенда на Реал: Нещо става, Карло Анчелоти не е толкова щастлив в Реал, колкото преди

Бившият нападател на РеалМадрид Предраг Миятович счита, че старши треньорът Карло Анчелоти не е изцяло благополучен на „ Сантяго Бернабеу “. Анчелоти бе под съществено напрежение в последните седмици, само че заздрави позициите си с успеха на Реал над Барселона с 4:0 в реванша от полуфиналите на шампионата за Купата на краля в Испания. 
 Медиите в Европа: Реал размаза Барса Медиите в Европа: Реал размаза Барса
Слуховете за бъдеща разлъка сред експерта и гранда от Мадрид обаче не са необичайност, а в изявление за радио Cadena SER Миятович съобщи, че вижда известна смяна в Карло Анчелоти. „ Поведението му малко се промени. Лицето му е по-сериозно от интервала, в който дойде. Трябва да разберете, че Реал Мадрид е доста комплициран клуб и обстановката постоянно зависи от това дали се печелят трофеи. Анчелоти би трябвало да остане спокоен, тъй като играчите и изобщо всички хора доста го обичат “, съобщи Предраг Миятович. 

„ Имам възприятието, че нещо се случва, а Карло не е толкоз удовлетворен, колкото преди няколко месеца. Бих желал той да остане още една година. Справя се с всичко тима добре, само че това несъмнено е изморително “, добави Миятович.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР