Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е развълнуван, че

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е развълнуван, че
Коментари Харесай

Бербатов развълнуван: Страхотно е да видиш Ман Юнайтед където му е мястото - в Шампионската лига

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е разчувствуван, че тимът се завръща в Шампионската лига. Във вторник момчетата на Оле Гунар Солскяер гостува на Пари Сен Жермен в първия си дуел от груповата фаза. Ето какво написа българинът в постоянната си коментарна графа за известна заложна къща:

" Страхотно е да видиш клуба назад в ШЛ, където по принцип е мястото на Манчестър Юн. Сезонът към момента е първоначално си и да се надяваме, че проблемите в играта на тима ще бъдат поправени - въпреки да става дума за доста неща. Нямам самообладание да видя по какъв начин Единсон Кавани ще бъде употребен. Като някогашен играч на този пост ми е изключително забавно за нападателите в Юнайтед. Чувам, че можело да дебютира тъкмо против ПСЖ, за който стана голмайстор №1 в историята. Това прави нещата още по-интересни. Ще бъде забавно да забележим по какъв начин Кавани ще се оправи, в случай че може да играе. Не постоянно е занимателно да излизаш против някогашния си тим. Понякога си казваш " по-добре да не играя ". Но има случаи, когато си бил предаден от въпросния си клуб и си викаш " давай, подготвен съм, желая реванш ".

Трябва да признаем, че Кавани е в залеза на кариерата си, само че даже и следователно има мачове, когато усещаш пеперуди в стомаха си. Когато краят на кариерата ти наближава, ти се желае да бъдеш на терена допустимо най-вече, тъй като осъзнаваш, че не ти остава доста време. Кавани е единствено на 33 години и ще бъде във форма. Той е недъгав като физика. Може и да не е в най-хубавите си години, само че без подозрение към момента може да въздейства върху дуелите. Според мен ще се случи едно от две вероятни неща: или той незабавно ще се впише в тима, или ще направи това последователно.

Докато не забележим Манчестър Юн в деяние, няма да знаем дали миналата пауза е била положително или неприятно нещо за отбора. Понякога - след някой слаб мач - ти се желае идващият да идва незабавно, с цел да можеш да коригираш нещата. Но в други случаи е по-уместно да има отмора, тъй като си отпаднал както физически, по този начин и душевен.

Видях, че Пол Скоулс подлага на критика Антони Марсиал. Всички знаете моето мнение за Марсиал. Проблемът е, че той не е задоволително непрекъснат и до момента в който продължава по този начин, няма по какъв начин да бъде именуван футболист от международна класа. Това разделя положителните играчи от великите. Погледнете Кристиано Роналдо и Лионел Меси, които от 10 години насам вкарват по доста. Когато си в огромен клуб и не си непрекъснат в изявите си, ще бъдеш подложен на критика. Но дано да не забравяме, че Марсиал играе с още 10 души на терена. Така че освен той се показва едва. Може би е мъчно за футболист като него да се отличи, когато не получава поддръжка от съотборниците си. Слаба игра на тима като цяло ще направи по този начин, че той ще наподобява слаб и като характерност.

Видях, че Ливърпул и Манчестър Юнайтед показаха " Project Big Picture " - план за смяна на Премиър лийг. Според мен обаче шампионата си е добре в този момент. Не съм доста наясно за какво огромните клубове желаят да трансформират нещо. Разбирам ги за какво се стремят да оказват помощ на тимовете от долните дивизии, само че не съм уверен, че това е верният метод. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР