Бившият нападател на Димитър Бербатов обърна внимание в своята рубрика

...
Бившият нападател на Димитър Бербатов обърна внимание в своята рубрика
Коментари Харесай

Бербатов: Почетино може и да не реши проблемите на Юнайтед

Бившият нападател на Димитър Бербатов обърна внимание в своята графа за Betfair на слуховете, че на " " са се свързали с Маурисио Почетино, който вероятно да размени отпред на " Червените дяволи ". Митко счита, че сходни спекулации са нещо обикновено във футбола, само че той не е уверен, че сходна треньорска промяна ще промени фрапантно представянето на тима. Той счита, че сега казусът на Юнайтед не е в мениджъра, а в играчите, които не се показват на нужното равнище.

" Ако има истина в слуховете за Маурисио Почетино, не можем да виним шефовете на Юнайтед. Когато тимът играе неприятно, нормално го отнася треньорът, това е истината. Наскоро го видях като посетител коментатор и той сподели, че е подготвен да работи още веднъж. Затова е мъчно сходни клюки да бъдат спрени. Това, което не може да се промени, са футболистите. Нов треньор не може да промени играта им. Да, когато пристигна нов управител, нормално има възторг, само че като цяло е мъчно да се промени държанието на тима. Без експанзия, без пристрастеност, без да си държат сметка един на различен. -важно е играчите да трансформират държанието си, в сравнение с да се сменя мениджъра. Много биха споделили, че в този момент е моментът за смяна, други пък ще настояват, че не е, само че гледайки тима сега, остава усещането, че нещо не е наред ", счита Бербатов.

Манчестър Юнайтед има единствено 2 победи от началото на сезона в Премиър лийг и се намира на нежеланото 15-о място в класирането. Сега следва нов тежък мач с, който се твърди, че може да е решителен за бъдещето на Солскяер.

" Винаги съм се възхищавал и съм подкрепял Оле, само че в случай че нещата продължат в този дух, смяната е неизбежна. Още настоявам, че Юнайтед повече се нуждае от нов бранител, в сравнение с от нов управител. Защитник, който да е тактически образован. Мачът с Евертън е от голямо значение. Ако го изгубят, може би в действителност ще е време за промяна на мениджъра ", добави благоевградчанинът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР