Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предложи услугите си

...
Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предложи услугите си
Коментари Харесай

Моуриньо се предложи на Байерн Мюнхен

Бившият управител на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предложи услугите си на един от международните колоси във футбола. Специалния призна, че на драго сърце би приел предложение да работи в Германия, откакто името му бе обвързвано с Байерн. В момента отпред на баварците е хърватският експерт Нико Ковач, само че след отпадането им от Ливърпул на четвъртфиналите в Шампионската лига се ускориха спекулациите за неговото освобождение след края на сезона.

“Никога не съм работил в Германия. Защо не? Ще видим… Иска ми се да опитам да печеля Шампионската лига с трети друг клуб, както и да стигна до купата в пето друго първенство”, показа Моуриньо пред вестник Record в родината си.

За последно португалецът бе отпред на "червените дяволи ", само че след серия от слаби резултати бе уволнен и сменен с норвежеца Оле Гунар Солскяер, който неотдавна подписа и непрекъснат контракт.

"Не съм печален, че сега не съм отпред на някой клуб, само че желая още веднъж да се завърна към треньорската специалност след края на този сезон и да поема тим, чийто цели ме стимулират ", добави Специалния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР