Бившият мъж на Софи Маринова – Гринго намекна, че трети

...
Бившият мъж на Софи Маринова – Гринго намекна, че трети
Коментари Харесай

Скандал в поп-фолка: Гринго скочи на Софи Маринова

Бившият мъж на Софи Маринова – Гринго загатна, че трети човек може би е повода за раздялата им. Мускулестият юначага подозира ромската перла в невярност.

Само по този начин той си изяснява странното й държание и нейното изрично решение да се разведат броени месеци след сватбата им.

На въпрос на негов почитател в обществените мрежи дали Софи го е зарязала поради различен мъж, той дава отговор сбито: „ Дано не “.

Тодор Давидов акцентира, че Софи е тази, която го е зарязала. След раздялата Гринго отпътува за Германия, където претърпя злополука, написа вестник „ България Днес “.

Той се завърна у нас, с цел да се лекува, въпреки че няма съществени контузии, само че ще се рехабилитира за към месец. След което най-вероятно още веднъж ще отпраши за Германия, защото тук нищо не го задържа.

Именно в Берлин преди 4 години ориста среща Софи Маринова и мачото. По това време той работел като охранител в локално заведение. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица.

За малко време Софи съумява да го убеди, че си го прибира в България. Откакто е тук, той разчита на нейната прехрана, вместо да си откри работа и да способства за фамилния бюджет. Най-вероятно я е употребявал, както си мислят и родителите й.

„ Софка все си глези мъжете – дарове, екскурзии, купува им облекла, всичко. Как няма да желаят да са с нея? “, показа майката на Маринова и добави, че всичките й мъже до този миг са „ голтаци “ и й пожелава идващият да е богат.

След развода Гринго си тръгнал както и пристигнал – гол като пушка, по тази причина най-вероятно няма да се задържи дълго в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР