Бившият изпълнителен директор на Напоителни системи“ ЕАД – Ивайло Първанов,

...
Бившият изпълнителен директор на Напоителни системи“ ЕАД – Ивайло Първанов,
Коментари Харесай

Второ обвинение за бившия шеф на Напоителни системи

Бившият изпълнителен шеф на „ Напоителни системи “ ЕАД – Ивайло Първанов, е притеглен като обвинен, оповестиха от прокуратурата. 

Той е упрекнат за това, че на 26.05.2016 година в Пазарджик е направил опит да принуди шефа на „ Напоителни системи “ ЕАД, клон Тополница да извърши нещо обратно на волята й – да влияе като убеди ръководителя и членове на комисия, избрани с нейна заповед, да одобряват осъществени строително-монтажни работи като подпишат протокол пример 19, на следните обекти: кантон „ Варвара-1 “,; воднотехническо оборудване „ Бент Лесичово “ и съседен към него кантон и кантон „ Гелеменово “, макар че същите не са осъществени, като за това използвал заплашване (с уволнение). Опитът е останал незавършен заради независещи от дееца аргументи. 

Това е второ обвиняване за Ивайло Първанов. На 31.03.2017 година СЗА - СГП го притегли като обвинен дружно със Стайко Ганчев и за осъществени икономически закононарушения, от които за държавното сдружение са настъпили вреди в общ размер на към 963 000 лева. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР